Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 7.0.0.0

Στην έκδοση 7.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Προσαρμόστηκε η εφαρμογή, έτσι ώστε να τρέχει με τη βάση δεδομένων στο Cloud. Οπότε έχετε πρόσβαση στη βάση σας από οποιοδήποτε σημείο. Η έκδοση αυτή ονομάζεται ARBICASH OTC (On The Cloud), ενώ η κλασσική έκδοση, με τη βάση δεδομένων να τρέχει στο τοπικό PC, ονομάζεται πλέον ARBICASH LOCAL.

Το Cloud είναι πολυδιαφημισμένο, αλλά δεν είναι η λύση όλων των προβλημάτων. Στο κεφάλαιο αυτό σας δίνουμε οδηγίες για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Η σύνδεση αυτή επιτρέπει στον πελάτη να ενημερώνει το βιβλίο εσόδων του, κάθε φορά που εκδίδεται ένα παραστατικό, χωρίς να χρειάζεται ο λογιστής να καταχωρεί το παραστατικό στο βιβλίο του πελάτη του.

Με την επιλογή του είδους, φορτώνονται αυτόματα οι κατηγορία και το Ε3 του είδους που έχει καταχωρήσει ο λογιστής. Με αυτόν τον τρόπο, η οντότητα δεν χρειάζεται να απασχολείται για το τι κατηγορία και Ε3 πρέπει να επιλέξει. Όλα είναι ρύθμιση λογιστή.

Άλλαξε η φόρμα αποστολής των email και τα κείμενα των email, δεν μπορούνε πλέον να τροποποιούνται από το χρήστη.

(α) Εισάγετε εύκολα ένα νέο Προϊόν/Υπηρεσία, βασιζόμενοι σε κάποιο παρόμοιο προϊόν που έχετε ήδη καταχωρημένο, το οποίο το αντιγράφετε και το τροποποιείτε.

(β) Δίνονται οδηγίες για το προϊόν που πωλείται με πολλούς εναλλακτικούς τρόπους (π.χ. Λιανικά-Χονδρικά-Ενδοκοινοτικά κτλ.), για την αποφυγή σφαλμάτων στα myDATA.

Οι αλλαγές αυτές έγιναν λόγω των ιδιαιτεροτήτων των myDATA, καθώς και για την βελτίωση των εκτυπώσεων.

Τα παραστατικά φορτώνονται πιο γρήγορα και προστέθηκε περιοχή αναζήτησης των ημερομηνιών
«Από … Έως …».

Προστέθηκε δυνατότητα αποστολής της απόδειξης είσπραξης με email, το πεδίο «Αιτιολογία Είσπραξης» μεγάλωσε στο ύψος και προστέθηκε στο πεδίο «Ο Εισπράξας» η δυνατότητα υπογραφής και με barcode.

Προστέθηκε το πεδίο ΓΕΜΗ στα στοιχεία τιμολόγησης Ελλάδος. Αντίστοιχα προσαρμόστηκαν και οι εκτυπώσεις για να εμφανίζουν το στοιχείο αυτό.

Δίνονται οδηγίες για τα εν λόγω είδη παραστατικών για τα οποία διατυπώνονται συχνά απορίες και ιδίως για το 8.2.

Διορθώθηκαν τέσσερα σφάλματα και παραλείψεις που διαπιστώθηκαν.

Οι αλλαγές της έκδοσης 7.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.