Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 3.6.0.0

Στην έκδοση 3.6.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Όταν οι χαρακτηρισμοί είναι οι ίδιοι σε μία μεγάλη ομάδα παραστατικών, ο χρήστης μπορεί να στείλει μία λίστα με τα Mark που θέλει να χαρακτηρίσει και τους χαρακτηρισμούς που θέλει να δώσει σε όλη την ομάδα των παραστατικών. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται και σε μεμονωμένα παραστατικά.

Στο πεδίο export προστέθηκε η τιμή 3, με την οποία επιστρέφεται ένα αρχείο κειμένου (txt), που περιέχει για κάθε Mark, τους αριθμούς των γραμμών των εγγραφών του κάθε παραστατικού, το καθαρό ποσό της εγγραφής και το ΦΠΑ.

Αναπτύσσονται οι τεχνικές που θα πρέπει να ακολουθηθούν και δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην περίπτωση που έχουμε παραστατικά στα οποία κάθε εγγραφή έχει το δικό της χαρακτηρισμό.

Προστέθηκαν και τροποποιήθηκαν ορισμένα αρχεία και, λόγω των νέων αλλαγών, συμπληρώθηκαν οι οδηγίες σύνταξης των αρχείων διεπαφής. Οι οδηγίες της έκδοσης 1.0.5 των myDATA αφαιρέθηκαν.

Οι αλλαγές της έκδοσης 3.6.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.