Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 3.7.0.0

Στην έκδοση 3.7.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Όταν ο χρήστης εισήγαγε το VAT μίας οντότητας με έδρα χώρα-μέλος της Ε.Ε., πάντοτε γινόταν έλεγχος του VAT, ως προς τη σωστή σύνταξη του. Τώρα προστέθηκε μία νέα δυνατότητα, με την οποία, αν διαπιστωθούν λάθη, ο χρήστης να μπορεί να ανατρέξει σε βοήθεια σχετικά με την ορθή σύνταξη των VAT όλων των χωρών μελών της Ε.Ε.

Αποκαταστάθηκαν δύο Bugs, δευτερευούσης σημασίας.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Προστέθηκε η καρτέλα «ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ» που περιέχει οδηγίες για το πώς χαρακτηρίζουμε ένα παραστατικό, για το οποίο δεν γνωρίζουμε πώς στάλθηκε στα myDATA.

Προστέθηκε on-line manual, μέσω του οποίου, ο προγραμματιστής έχει αναλυτική βοήθεια για όλα όσα μπορεί να κάνει μέσω των αρχείων διεπαφής. Το αρχείο «ARBITRANS 4U ΔΟΜΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.xlsx», εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά ο προορισμός του είναι πλέον ενός συνοπτικού οδηγού, που προορίζεται κυρίως για τους προχωρημένους χρήστες και τους πολύ έμπειρους προγραμματιστές.

Πρέπει οι προγραμματιστές να κατεβάσουν πρώτα τη νέα έκδοση του Installer και με αυτήν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση του συμπιεσμένου αρχείου διεπαφής.

Οι αλλαγές της έκδοσης 3.7.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.