Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 3.8.0.0

Στην έκδοση 3.8.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Το πρόγραμμα εκτελείται πάντα με «Greek Culture». Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο χρήστης χρησιμοποιεί διαφορετικό, το πρόγραμμα δε θα αλλάξει συμπεριφορά.

Στα κριτήρια αναζήτησης, στην άντληση παραστατικών, στα πεδία ημερομηνίας, είτε πατήσει ο χρήστης 31012023 είναι 31/01/23 είτε 31/1/23 είτε 310123, θα γίνει αυτόματη μετατροπή σε 31/01/2023.

Διαπιστώθηκαν πρόσφατα, διακοπές που οφείλονταν σε τεχνικό πρόβλημα του παρόχου ενός συστήματος που χρησιμοποιείται από την Arbitrans (διακοπές των 5-10 λεπτών 2-3 φορές ημερησίως).  Αυτές, μέσα στο διάστημα των διακοπών, είχαν αντίκτυπο:

(α) Στο χρόνο εκκίνησης του προγράμματος

(β) Στην αποστολή των παραστατικών

Έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μην ξαναπαρουσιαστούν τα εν λόγω προβλήματα, σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος του παρόχου.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Υπενθυμίζουμε την ύπαρξη της καρτέλας «ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ» που περιέχει οδηγίες για το πώς χαρακτηρίζουμε ένα παραστατικό, για το οποίο δεν γνωρίζουμε πώς στάλθηκε στα myDATA.

Πρόκειται για εναλλακτική λύση που προσέφερε το Arbitrans, πολύ πριν την εμφάνιση της νέας μεθόδου χαρακτηρισμού των myDATA. Παρουσιάζουν διαφορές, όμως το κοινό σημείο στις δύο αυτές μεθόδους είναι ότι χαρακτηρίζουμε ένα παραστατικό, για το οποίο δεν γνωρίζουμε πώς στάλθηκε στα myDATA.

Οι αλλαγές της έκδοσης 3.8.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.