Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.11.0.0

Στην έκδοση 11.11.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η επιλογή αυτή λειτουργεί και με τα παραστατικά λιανικής. Ο χρήστης κατεβάζει ένα πρότυπο αρχείο Excel και το συμπληρώνει με τα στοιχεία του Z που τα βρίσκει στο eSend. Από εκεί τα εισάγει στο πρόγραμμα. Μετά μπορεί να τα ανεβάσει στα myDATA. Η όλη διαδικασία είναι πολύ πιο σύντομη από την εισαγωγή των Ζ μέσω των αποκομμάτων.

Αυτό έγινε γιατί μέχρι τώρα η δήλωση επανυπολογίζονταν με το που ο χρήστης πήγαινε τον κέρσορα σε ένα άλλο πεδίο. Το αποτέλεσμα ήταν, επειδή υπάρχουν πάρα πολλά πεδία στο έντυπο Ν, να καθυστερεί ο επανυπολογισμός της δήλωσης στα αργά δίκτυα.

Ο χρήστης μπορεί, αν θέλει να περιοριστεί σε έναν μόνο ΑΦΜ Πελάτη/Προμηθευτή για τον οποίο θα γίνει η αντικατάσταση (όπως ίσχυε). Αυτό που προστέθηκε είναι ότι δεν χρειάζεται να τον πληκτρολογήσει αλλά μπορεί να τον επιλέξει με το πλήκτρο F4.

Αποκαταστάθηκαν δύο προβλήματα που διαπιστώθηκαν: (α) στην επαναφορά μίας πολύ μεγάλης βάσης δεδομένων και (β) στο έντυπο Ν.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.11.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.