Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.12.0.0

Στην έκδοση 11.12.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η υποχρέωση υποβολής στα myDATA των εσόδων λιανικής ΦΗΜ, μέσω ERP ή της Ειδικής φόρμας καταχώρησης, παρατάθηκε για ακόμη μία φορά, μέχρι την 31-10-2023. Πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τότε, δεν θα έχει γίνει η σύνδεση eSendàmyDATA, και οι λογιστές θα πρέπει οι ίδιοι να ανεβάζουν τα παραστατικά των ΦΗΜ στα myDATA. Με το νέο αυτό εργαλείο αυτό η εργασία αυτή γίνεται σχεδόν άμεσα.

Το πρόγραμμα εκτελείται πάντα με «Greek Culture». Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο χρήστης χρησιμοποιεί διαφορετικό, το πρόγραμμα δε θα αλλάξει συμπεριφορά.

Στα κριτήρια αναζήτησης, στην άντληση παραστατικών, στα πεδία ημερομηνίας, είτε πατήσει ο χρήστης 31012023 είναι 31/01/23 είτε 31/1/23 είτε 310123, θα γίνει αυτόματη μετατροπή σε 31/01/2023.

  • Διορθώθηκε ένα Bug στην ημερομηνία, κατά την άντληση παραστατικών myDATA.
  • Έγιναν τροποποιήσεις ώστε να μην μπορεί να συμβούν ξανά οι πρόσφατες διακοπές, που οφείλονταν σε πρόβλημα του παρόχου ενός συστήματος της Arbitrans.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.12.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.