Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.13.0.0

Στην έκδοση 11.13.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Η ΑΑΔΕ, ενεργοποίησε, σε πραγματικό περιβάλλον, το χαρακτηρισμό των παραστατικών σε επίπεδο παραστατικού. Στο νέο τρόπο χαρακτηρισμού, δεν συμπεριλαμβάνονται τα παραστατικά με ΦΠΑ 0%, με μόνη εξαίρεση το παραστατικό 39α του κώδικα ΦΠΑ. Αν και η εφαρμογή, διέθετε το παραπάνω χαρακτηριστικό στο δοκιμαστικό περιβάλλον, με την ενεργοποίηση και στο πραγματικό περιβάλλον, χρειάστηκαν αλλαγές στη μέθοδο και στις φόρμες καταχώρησης/χαρακτηρισμού των παραστατικών 39α. Η όλη διαδικασία παρουσιάζεται με πλήρη παραδείγματα.

Η φόρμα «Ιστορικότητας χαρακτηρισμών» άλλαξε και έγινε περισσότερο λειτουργική. Η φόρμα αυτή χρησιμοποιείται στην «Άντληση παραστατικών» με τη μέθοδο «Όσα Έστειλε η Οντότητα», προκειμένου να δούμε τους χαρακτηρισμούς που εστάλησαν στα myDATA.

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.13.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.