Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 11.14.0.0

Στην έκδοση 11.14.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ η δοκιμαστική έκδοση 1.0.7 των myDATA. Όλα τα χαρακτηριστικά της 1.0.6 υποστηρίζονται κανονικά στο πραγματικό περιβάλλον. Μόλις η έκδοση 1.0.7 λειτουργήσει και σε πραγματικό περιβάλλον, θα υποστηρίζονται άμεσα και όλα τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης.

Στην φόρμα αποστολής παραστατικών, έγιναν τροποποιήσεις και προστέθηκαν νέα πεδία, κυρίως για να καλυφθούν οι νέες απαιτήσεις της έκδοσης 1.0.7.

Το σκανάρισμα του «QR code», παραπέμπει στα στοιχεία του παραστατικού. Επίσης η παρουσία του πάνω στο παραστατικό πιστοποιεί ότι η έκδοση του παραστατικού έγινε σε πραγματικό χρόνο.

Το αποδεικτικό επιτυχούς αποστολής, αποθηκεύεται σε αρχείο pdf και μπορεί να εκτυπωθεί άμεσα. Η αποθήκευση γίνεται στη διαδρομή ηλεκτρονικού αρχείου του εκάστοτε χρήστη. Στη συνέχεια, το αρχείο ανοίγει αυτόματα για να το δει ο χρήστης και να το τυπώσει εάν χρειάζεται. Το παραγόμενο pdf δεν αποτελεί φορολογικό στοιχείο.

Προστέθηκε το πεδίο «Χώρα Έκδοσης» το οποίο είναι υποχρεωτικό για την έκδοση 1.07, αλλά απαγορευμένο για την 1.0.6. Δίνονται νέες οδηγίες και παραδείγματα.

Διορθώθηκε ένα Bug που υπήρχε στην εξαγωγή των παραστατικών που αντλούνται από τα myDATA, σε αναλυτική μορφή csv (η συνοπτική λειτουργούσε κανονικά).

Οι αλλαγές της έκδοσης 11.14.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.