Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 12.0.0.0

Στην έκδοση 12.0.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

H εφαρμογή Arbitrans-Διπλογραφία είναι πλέον γεγονός!

Προστέθηκε η εφαρμογή της ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΑΣ, αποκλειστικά δομημένη πάνω στα ΕΛΠ και στα myDATA.
Είναι η πρώτη εφαρμογή διπλογραφίας που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός, μετά την εμφάνιση των ΕΛΠ και των myDATA .
Με ιδιαίτερη έμφαση στη μεγάλη ανάγκη του λογιστή για εξοικονόμηση χρόνου – Λειτουργείστε τη διπλογραφία με ταχύτητες απλογραφίας.

Η πιο νέα και σύγχρονη εφαρμογή διπλογραφίας της αγοράς. Η εφαρμογή χτίστηκε με θεμέλια τα ΕΛΠ και τα myDATA. Δεν προσαρμόστηκαν τα ΕΛΠ και τα myDATA σε αυτήν, όπως συνέβη με όλες τις προϋπάρχουσες εφαρμογές!

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία μηχανισμών που έχουν ως αποτέλεσμα να εργάζεστε με τα διπλογραφικά βιβλία με τις ίδιες ταχύτητες που επιτυγχάνετε με τα βιβλία απλογραφίας. Όταν θα έχετε εξελιχτεί σε έμπειρο χρήστη, θα διαπιστώσετε ότι ο μέσος χρόνος που θα καταναλώνετε ανά οντότητα διπλογραφίας, θα είναι σχεδόν ο ίδιος με αυτόν που καταναλώνετε ανά οντότητα απλογραφίας. Δηλαδή μειώνετε το χρόνο που απαιτείται για την τήρηση διπλογραφικών βιβλίων στο 1/5.

Για τη ταχεία αξιοποίηση της εφαρμογής, δημιουργήθηκαν εκπαιδευτικά βίντεο, το καθένα διάρκειας 3-4 λεπτών.

Προστέθηκε το πεδίο “Ονομασία Παραστατικού” ως μη υποχρεωτικό πεδίο.

Κατά την καταχώρηση ενός νέου Είδους Παραστατικού, ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει υποχρεωτικά και την περίπτωση Εσόδου και την περίπτωση Εξόδου.

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα κατά το οποίο δεν συσχετίζονταν τα παραστατικά που περιέχουν περισσότερες από μία εγγραφές, όταν η μία από αυτές ήταν του άρθρου 39α.

Οι αλλαγές της έκδοσης 12.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.