Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 5.2.0.0

Στην έκδοση 5.2.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Προβλέφθηκε η δυνατότητα έκδοσης αποδεικτικού στοιχείου, που να επιβεβαιώνει ότι έγινε η διαβίβαση του παραστατικού στα myDATA. Στα αποδεικτικά διαβίβασης στα myDATA, των παραστατικών που έχουν QRcode, το QRcode εκτυπώνεται πάνω στο αποδεικτικό.

Διορθώθηκαν δύο δευτερεύοντα σφάλματα που εντοπίστηκαν κατά τη μαζική ακύρωση των παραστατικών.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Τα νέα υποδείγματα αφορούν το χαρακτηρισμό του παραστατικού 8.2 και την έκδοση τιμολογίου 1.1, με 127 εγγραφές, που είναι ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός εγγραφών στα myDATA.

Στη κεντρική φόρμα, προστέθηκε το εργαλείο, με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη σωστή σύνταξη των αρχείων χαρακτηρισμού.

Αν τα αντίγραφα των χρησιμοποιημένων αρχείων διεπαφής είναι πάνω από 5000, ενεργοποιείται η διαδικασία συμπίεσης και μεταφοράς τους στο συμπιεσμένο φάκελο «Send Backups.zip». Η μεταφορά συνεχίζεται μέχρι να μείνουν μη συμπιεσμένα τα 500 πλέον πρόσφατα αντίγραφα των αρχείων διεπαφής.

Πρέπει πρώτα, να έχει δηλωθεί στις «Ρυθμίσεις», ότι θέλετε να γίνεται η δημιουργία των αποδεικτικών στοιχείων υποβολής στα myDATA. Όταν η διαβίβαση στα myDATA γίνεται μέσω αρχείου διεπαφής, τότε, όταν έχουμε autosend=true, παράγεται αποδεικτικό και αποθηκεύεται χωρίς να εμφανιστεί. Όταν έχουμε «autosend=false» το αποδεικτικό εμφανίζεται και στην οθόνη, από όπου μπορείτε, αν θέλετε, να το εκτυπώσετε.

Οι αλλαγές της έκδοσης 5.2.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.