Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 7.5.0.0

Στην έκδοση 7.5.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Έχετε ετοιμάσει ένα δύσκολο παραστατικό με πολλές εγγραφές και το διαβιβάζετε στα myDATA. Για κακή σας τύχη, λαμβάνετε μήνυμα ότι τα myDATA είναι εκτός λειτουργίας. Τι κάνετε; Φυσικά, όπως λέει και η ΑΑΔΕ, η συναλλαγή δεν σταματάει ποτέ. Αλλά πως; Πιθανόν να πείτε ότι θα του εκδώσετε μία προσωρινή απόδειξη και θα του στείλετε το κανονικό παραστατικό μετά, μέσω email. Και η δουλειά που κάνατε να ετοιμάσετε το παραστατικό τι γίνεται; Πάει χαμένη;

Με το νέο αυτό χαρακτηριστικό, μπορείτε να μετατρέψετε το παραστατικό, άμεσα, σε προσωρινή απόδειξη και όταν αποκατασταθεί η επικοινωνία, να το μετατρέψετε πάλι σε κανονικό παραστατικό, να το διαβιβάσετε στα myDATA και συγχρόνως να το στείλετε στο email του πελάτη σας. Οι εγγραφές, τόσο στη μετατροπή σε προσωρινή απόδειξη, όσο και στην επαναφορά, παραμένουν αναλλοίωτες.

Στις προηγούμενες εκδόσεις οι ακυρωμένες σειρές εμφανίζονταν με κόκκινο φόντο. Όμως μετά από την 10ετή σχεδόν χρήση της εφαρμογής, σε πολλούς χρήστες είχαν γίνει πάρα πολλές. Οι νέα φόρμα, από προεπιλογή, αποκρύπτει τις ακυρωμένες σειρές, ή μπορεί να τις εμφανίζει, κατά τη βούληση του χρήστη.

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στον Browser
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στη διασύνδεση με το Arbitrans-Λογιστική, που κάτω από συνθήκες, δεν εκδίδονταν παραστατικό πώλησης παγίου.

Οι αλλαγές της έκδοσης 7.5.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.