Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 7.4.0.0

Στην έκδοση 7.4.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Στην επιλογή «ΑρχείοàΣτοιχεία Τιμολόγησης Ελλάδος», κάτω από την καρτέλα «Λοιπές Επιλογές», προστέθηκε η ομάδα πεδίων «Θέσεις Αποθήκευσης PDF Παραστατικών», στις οποίες αποθηκεύονται τα παραγόμενα παραστατικά. Αυτές τις θέσεις, ο χρήστης πλέον μπορεί να τις αλλάξει.

Ο νέος ενσωματωμένος Browser είναι τουλάχιστον τρεις (3) φορές ταχύτερος από τον προηγούμενο. Κατά τα λοιπά οι λειτουργίες του παραμένουν οι ίδιες.

Τα παραστατικά αυτά έχουν τη μορφή τιμολογίου, αλλά δεν πηγαίνουν στα myDATA και δεν έχουν συμπληρωμένο το πεδίο «Τρόπος Πληρωμής»

Δίδονται οδηγίες για την έκδοση ενός προσωρινού παραστατικού, σε περίπτωση απώλειας διασύνδεσης με τα myDATA.

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα, κατά το οποίο, όταν στο παραστατικό είχαν συμπληρωθεί τα είδη προς τιμολόγηση και ο χρήστης ήθελε να δει κάτι στα στοιχεία του πελάτη (με κλικ στο κουμπί «Προβολή Στοιχείων Πελάτη), τα είδη προς τιμολόγηση διαγράφονταν και έπρεπε να εισαχθούν από την αρχή.

Οι αλλαγές της έκδοσης 7.4.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.