Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 14.2.0.0

Στην έκδοση 14.2.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Το νέο έντυπο Ε3, αποτελείται από 20 σελίδες. Οι 12 αφορούν το κυρίως Ε3 και οι 8 τους υποπίνακες. Παρόλες τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει, το κυρίως υπολογιστικό τμήμα του εντύπου δεν έχει υποστεί αλλαγές και αρχίζει από τη σελίδα 7.

Στις εγγραφές κλεισίματος της χρήσης, το άρθρο των αποσβέσεων δημιουργείται αυτόματα, χάρις σε ένα καινούριο εργαλείο που προστέθηκε στις αυτόματες εργασίες κλεισίματος.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε εργαλείο με το οποίο γίνεται μαζική αλλαγή ημερολογίου για όλες τις εγγραφές που περιλαμβάνονται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι τα παραστατικά που μεταφέρονται στο προσωρινό ημερολόγιο, αγνοούνται όσο παραμένουν εκεί. Οπότε καθίσταται εύκολος, ο κατ’ αρχήν εντοπισμός του μήνα με την εσφαλμένη εγγραφή και στη συνέχεια ο εντοπισμός της εγγραφής.

Στο τέλος κάθε μήνα, πρέπει να γίνονται συγκεκριμένες εργασίες, πριν την υποβολή του Φ2, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν λάθη και σχεδόν εκμηδενίζουν το ενδεχόμενο να μην κλείνει ο ισολογισμός στο τέλος του έτους.

Έγιναν ορισμένες προσαρμογές στη Διπλογραφία, που αφορούν τη διαβίβαση στα myDATA,  βάσει των τελευταίων αλλαγών της ΑΑΔΕ.

Οι αλλαγές της έκδοσης 14.2.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.