Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 14.1.0.0

Στην έκδοση 14.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Όταν ζητάμε τα παραστατικά π.χ. του Μαΐου του 2023, στη φόρμα αναζήτησης και μόνο στο πρώτο πεδίο γράφουμε 05/23 και πατάμε το πλήκτρο F5.

Όταν το παραστατικό είναι έξοδο και αποστέλλεται στα myDATA, τότε το πρόγραμμα το αναγνωρίζει ως παράλειψη εκδότη και μαρκάρει αυτόματα τα αντίστοιχα πεδία. Μόνο το είδος της παράλειψης διαβίβασης το επιλέγει ο χρήστης.

Στη μαζική επεξεργασία των παραστατικών των Εξόδων προστέθηκε η στήλη «Χωρίς Ανάλυση ΦΠΑ», η οποία είχε παραληφθεί.

Κάτω από το μενού «ΒοήθειαàΠαρακολούθηση Εκπαιδευτικών Βίντεο» της κεντρικής φόρμας τα αρχεία βοήθειας αναδιοργανώθηκαν ανάλογα με το ποιο τμήμα της εφαρμογής αφορούν.

Για λόγους επιβεβαίωσης, το «001» το δεχόταν μόνο μετά, στις διορθώσεις. Τώρα, επειδή οι χρήστες είναι καλά προσαρμοσμένοι στα myDATA, η ασφάλεια αυτή κρίνεται περιττή, και το «001» το δέχεται απευθείας κατά την εισαγωγή του είδους.

Διορθώθηκε η εύρεση αποκλίσεων η οποία δεν λειτουργούσε.
Ομοίως οι «Κρατήσεις» στην καταχώρηση των εσόδων που δεν λειτουργούσε.
Μία εγγραφή με ΦΠΑ, με category2_5, έπρεπε να χαρακτηριστεί εκ των υστέρων.
Έγιναν ορισμένες προσαρμογές βάσει των τελευταίων αλλαγών της ΑΑΔΕ.

Οι αλλαγές της έκδοσης 14.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.