Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 4.0.0.0

Στην έκδοση 2.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ η δοκιμαστική έκδοση 1.0.7 των myDATA. Όλα τα χαρακτηριστικά της 1.0.6 υποστηρίζονται κανονικά στο πραγματικό περιβάλλον. Μόλις η έκδοση 1.0.7 λειτουργήσει και σε πραγματικό περιβάλλον, θα υποστηρίζονται άμεσα και όλα τα χαρακτηριστικά της έκδοσης.

Στην φόρμα αποστολής παραστατικών, έγιναν τροποποιήσεις και προστέθηκαν νέα πεδία, κυρίως για να καλυφθούν οι νέες απαιτήσεις της έκδοσης 1.0.7.

Προστέθηκε το πεδίο «Χώρα Έκδοσης» το οποίο είναι υποχρεωτικό για την έκδοση 1.07, αλλά απαγορευμένο για την 1.0.6. Δίνονται νέες οδηγίες και παραδείγματα.

Το σκανάρισμα του «QR code», παραπέμπει στα στοιχεία του παραστατικού. Επίσης η παρουσία του πάνω στο παραστατικό πιστοποιεί ότι η έκδοση του παραστατικού έγινε σε πραγματικό χρόνο.

Στα πεδία που περιέχουν κωδικούς, προστέθηκε εικόνα με μάτι για εμφάνιση/απόκρυψη κωδικών.

Έγιναν οι απαραίτητες προσαρμογές στο κατέβασμα των παραστατικών από τα myDATA, λόγω των αλλαγών που έκανε η ΑΑΔΕ. Επίσης διορθώθηκαν ορισμένα Bugs που διαπιστώθηκαν στην έκδοση 3.9.0.0, δευτερευούσης σημασίας.

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Το παραγόμενο «QR code», αποθηκεύεται σε οριζόμενη θέση, ως εικόνα, έτοιμη για να την πάρει ο προγραμματιστής και να την ενσωματώσει στο παραστατικό του.

Στα αρχεία υπογραφών, έχει συμπεριληφθεί το πλήρες link της ΑΑΔΕ, της θέσης που βρίσκεται η αναφορά του παραστατικού.

Πρέπει να κατεβάσετε το νέο συμπιεσμένο αρχείο «Διεπαφή-ARBITRANS-4U», από την ιστοσελίδα μας, επειδή έχουν γίνει πολλές αλλαγές  και έχουν προστεθεί παραδείγματα.

Οι αλλαγές της έκδοσης 4.0.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.