Scroll Top

ΕΚΔΟΣΗ 4.1.0.0

Στην έκδοση 4.1.0.0 έγιναν οι εξής προσθήκες και αλλαγές:

Οι αλλαγές που αφορούν όλους τους χρήστες

Κάτω από το menu «Βοήθεια» προστέθηκε η επιλογή «Έλεγχος Συνδρομών». Ο έλεγχος συνδρομών από το «ΑρχείοàΡυθμίσεις» αφαιρέθηκε και η επιλογή μετονομάστηκε σε «ΑρχείοàΓενικές Ρυθμίσεις».

Τα ακυρωμένα παραστατικά διακρίνονται εύκολα, ακόμη και όταν δεν φαίνεται αν υπάρχει mark ακύρωσης, επειδή η ο χρωματισμός τους έγινε γκρι. Δεν αλλάζει άμεσα το γκρι μετά από μία ακύρωση, επειδή πρέπει να αντληθεί το mark ακύρωσης από τα myDATA. Δηλαδή θα πρέπει να επαναληφθεί η αναζήτηση.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα που διαπιστώθηκε όταν στην άντληση των παραστατικών, ο χρήστης επέλεγε «Τα Έσοδα μου» ή «Τα Έξοδα μου».

Οι αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά τους προγραμματιστές

Τα αρχεία csv, αποθηκεύονταν μόνο στην επιφάνεια εργασίας. Τώρα μπορούν να  αποθηκεύονται σε άλλη θέση που την επιλέγει ο χρήστης.

Στο τύπο αρχείου διεπαφής «MassClassification», εντοπίστηκε και διορθώθηκε ένα πρόβλημα που δεν επέτρεπε το μαζικό χαρακτηρισμού  με την κατηγορία «category2_5» (δαπάνες ΧΔΕ), όταν εφαρμόζονταν η μέθοδος 32_1.

Κατεβάστε οπωσδήποτε την τελευταία έκδοση του αρχείου «Διεπαφή-ARBITRANS-4U»

Με τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ονομασία, διακρίνονται πολύ πιο εύκολα τα υποδείγματα των αρχείων και γίνεται πολύ γρήγορος ο εντοπισμός του επιστρεφόμενου αρχείου στο φάκελο C:\Arbitrans\Signs. Επίσης, με την προσθήκη πολλών νέων υποδειγμάτων αρχείων διεπαφής, καλύπτονται σχεδόν όλες οι δυνατές περιπτώσεις.

Οι αλλαγές της έκδοσης 4.1.0.0 αναλυτικά

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε την σελίδα μας, μπορεί να διατηρηθούν πληροφορίες όπως ο Browser που χρησιμοποιείτε, με την μορφή των Cookies.
Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου.
Σημειώστε ότι απενεργοποιώντας κάποια Cookies, μπορεί να έχει αντίκτυπο ως προς την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής.